Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN

Политика

Инж Детелина Борисова официално встъпи в длъжност зам.-областен управител на Велико Търново
Добавено: 15.05.2017г.

Инж. Детелина Борисова официално встъпи в длъжност като заместник-областен управител на Велико Търново. Тя беше представена пред екипа на Областна администрация от областния управител проф. Любомира Попова. Детелина Борисова е родена на 5 април 1972 година. Завършва специалност „Финансов мениджмънт“ в Стопанска академия „Димитър А.

Станислава Стоянова с първа приемна във Велико Търново
Добавено: 15.05.2017г.

Първа приемна проведе във Велико Търново народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Повече от десет жители на града посетиха офиса. Сред първите е била жена, която е благодарила на депутата за подкрепата, която ГЕРБ дава на хората с репродуктивни проблеми. „С председателя на парламентарната група Цветан Цветанов и депутат от Великотърновския многомандатен район продължаваме да работим в тази

Новият областен управител на Велико Търново проф. Любомира Попова встъпи в длъжност
Добавено: 11.05.2017г.

„Искам да поздравя новия областен управител за назначението и да й пожелая от сърце успех в новата работа. На добър час!“, с тези думи инж. Йоцов приветства проф. Любомира Попова, подарявайки й букет цветя. От своя страна, тя му върна жеста и му подари икона на Св. Георги. „Тъй като знам, че Вашият професионален път е свързан с Българската войска, нека Св. Георги да Ви закриля и да бди над Вас по пътя, който Ви предстои“, каза проф. Попова.

Явор Божанков се срещна с новите членове на БСП-Горна Оряховица
Добавено: 11.05.2017г.

Новите членове на БСП-Горна Оряховица приветства лично народният представител Явор Божанков. Той участва в заседанието на Общинския съвет на партията, когато бяха приети новите членове на столетницата. Депутатът подробно запозна присъстващите с работата на парламентарната група на „БСП за България“. "Предприехме много важни за обществото ни инициативи, но мнозинството ги отхвърли, заяви Божанков.