Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN

За нас

Тази информационна агенция се създаде от екипа на Общинско радио – Велико Търново. То съществува от 2006 година. Неговите програми се разпространяват по кабелната мрежа и стигат до над 30 000 слушатели в 36-те населени места на общината.За първи път думите "Говори радиовъзел Велико Търново" прозвучават през далечната 1952 година.

Днес понятието „радио точка” буди смях у тези, които логично предпочитат интернет. “Радио точката” - това е нещото, което баба и дядо слушат по цял ден и коментират чутото.

За да стигат новините ни и до внуците, създадохме Общинската информационна агенция. Амбицията на нашият екип е да ви направи  съпричастни към всичко, което се случва в област Велико Търново. След спечелен конкурс, Общинско радио вече се излъчва и на ефирна честота 98 мегахерца, което дава възможност на повече от 120 000 слушатели да бъдат информирани за културния и  обществения живот в цялата великотърновска област. Радиото запази паралелно и кабелното си излъчване, което поетапно ще увеличава своя обем. Всичко, което се излъчва в ефира, намира своето място и в информационния ни сайт.

От нашия сайт вие първи ще знаете какво става във вашата община, във вашия град, на вашата улица. Ще чувате гласовете не само на тези, които ни управляват, но и вашите гласове. Актуални видео материали ще ви запознават с проблеми и успехи на старата столица. А може пък и да ви разсмеят. Ако пък не ви се чете и гледа : просто кликнете с “мишката” и пак ще разберете всичко, слушайки ни онлайн.

Предлагайте ни новини, коментирайте прочетеното,чутото и видяното. Изобщо бъдете активни, за да знаем какво ви интересува, какво ви радва, от какво ви боли, какви проблеми имате. Кой знае, може пък заедно да ги решим.