Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Великторъновци излязоха за четвърти път пред касите на Енерго Про

Великторъновци излязоха за четвърти път пред касите на Енерго Про

Добавена: 19.02.2013г.

Близо 200 души излязоха днес пред касите на Енерго Про във Велико Търново, за да заклеймят на пореден път произволите на електроразпределителните дружества и високите сметки за ток. Те призоваха да не се скандира „оставка” за правителството, защото ще последва сериала отпреди четири години. Партиите ще се въртят на ротационен принцип и всичко ще започне отначало. Организаторите категорично се обявиха срещу желанието на някои политически партии на яхнат гребена на вълната, използвайки протестите на гражданите срещу високите сметки за топло и електроенергия и монополите.  
       „ Партиите вън !”, „Енерго Про – отивай си с добро!”, „ Много сме , силни сме” „ Всеки ден ще е така до победата”  бяха част от призивите, които скандираха мирно протестиращите граждани. „ Няма да позволим да станем маша на една или друга партия”, категоричен бе Светлин Тачев – един от организаторите на протеста. Семейство с детска количка издигна и своя лозунг : „ Пари за мама няма. Енерго Про краде за двама!”
        Участниците в митинга  счупиха електромер пред касите на Енерго Про. Пяха революционни песни и химна на България. С едноминутно мълчание всички присъстващи почетоха паметта на Апостола и самозапалилия се във Велико Търново 26-годишен младеж снощи.
       Следващият протест ще е утре от 17.30 часа отново пред касите на Енерго Про до кооперативния пазар.

Даниела Лазарова                                                                                                                        ВИДЕО                          

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Местните казаци зарадваха децата от Ресурсния център с великденска украса и детски библии
Добавено: 16.04.2014г. 

Местната организация на „Единен казашки съюз - България” днес организира инициатива по случай наближаващите Великденски празници. Казаците посетиха Ресурсния център във Велико Търново и осигуриха яйца и великденска украса за децата със специални потребности. Идеята бе малчуганите да участват в подготовката на

107 деца от уязвими групи в област Велико Търново безплатно на детска градина по проекта „Готови за училище”
Добавено: 13.09.2016г. 

За трета поредна година в седем общини от област Велико Търново ще се реализира проектът „Готови за училище”. От тази учебна година център „Амалипе” ще е изпълнител на дейностите освен за региона и за областите Шумен, Търговище и Плевен. От есента в област Велико Търново ще бъдат обхванати 107 деца от уязвими групи.