Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN

Коментари

Лина Ковачева: "Директорът трябва да си отиде – мирно и тихо. А театърът има капацитет да се измъкне"
Добавено: 18.09.2015г.

„Болката е голяма. Това е една институция, която сме я градили толкова много години. Ние бяхме на европейско ниво, нямаше значение къде играем дали в Джюлюница, или в Будапеща. Играхме навсякъде. Но това е минало. Какво е положение сега? Много е зле и това се знае вече от цяла година. А причината е една единствена - назначението на директора Христофор Йонов”. Това сподели пред Общинско радио Велико Търново една от емблемите на културната институция Лина Ковачева, по повод окаяното финансово състояние на търновската Мелпомена.

За морала в политиката или кой е чел „Приказка за стълбата”
Добавено: 04.12.2013г.

Новината, че Георги Марков от Свищов напуска парламентарната група на ГЕРБ изненада най-вече неговите колеги. Някои от тях заподозряха натиск върху народния представител от Великотърновска област. Той самият се обяви срещу Фидосовщината и дружинните ръководители в ГЕРБ. И се обяви за независим, но в никакъв случай за 121-ят. Свищовлията се оплака от колегите си, но не и от Борисов и Цветанов.

Голямото ослушване в БСП започна – кой ще посочи защо царят е гол? Общинари питат Станишев: “Защо ГЕРБ в старата столица ни е приятел?”
Добавено: 15.04.2010г.

През последните дни в структурата на БСП във Велико Търново постоянният рефрен е “всичко е спокойно”, “няма нищо обезпокоително”. И всичко това се повтаря по простата тривиална причина – защото тук май нещо не е наред.