Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN

Интервю

Nasimo – хвърчащият човек, който превръща фасадите на сивите блокове в послание за светлината
Добавено: 02.11.2016г.

„Те не идат от космоса, те родени са тук, но сърцата им просто са по-кристални от звук. И виж, ето ги, литват над балкони с пране, над калта, над сгурията в двора, и добре, че се срещат единици поне от вида на хвърчащите хора!”. Това е част от стихотворението на Валери Петров, което артистът Nasimo и колективът на Urban Creatures

Христо Шопов: „Опитвам се да не зацапвам ума си с неща, които човек просто трябва да пропуска покрай себе си”
Добавено: 03.06.2016г.

Броени дни преди поредната спирка от националното турне на спектакъла „Догодина по същото време”, която ще бъде във Велико Търново на 7 юни, актьорът Христо Шопов даде специално интервю за Общинското радио. С него на сцената ще се качи Лилия Маравиля, с която ще въведат публиката в „лабиринтите на човешката душа”.

Х-факторът Наско Колев представи дебютния си сингъл във Велико Търново
Добавено: 11.09.2014г.

Откритието на миналогодишното издание на музикалния формат „Х фактор” и любимец на публиката Наско Колев, зарадва великотърновската публика с концерт, в които участваха и други звезди от родната музикална сцена. Младият хип-хоп изпълнител, наречен българския Еминем, е готов с първия си самостоятелен сингъл, озаглавен „Шах и мат”.

Жана Бергендорф: „Музиката е неизменна част от мен, тя е моят въздух и начин на живот!”
Добавено: 28.08.2014г.

Тази седмица в предаването „Арт кафе” на Общинско радио Велико Търново гостува певицата Жана Бергендорф. Тя спечели първо място в един от най-известните музикални формати в България, а първият й сингъл се превърна в един от хитовете на лято 2014.