Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Само за 5 дни събраха сумата, нужна за операцията на Денислав

Само за 5 дни събраха сумата, нужна за операцията на Денислав

Добавена: 17.05.2017г.Цялата сума, нужна за операцията на великотърновеца Денислав Гавраилов Соколов, беше събрана за 5 дни. За това съобщи съпругата на младия мъж с искрени благодарности към хора от цяла България и нашенци в чужбина, които са реагирали светкавично на апела. „За нас това е второто чудо на което бяхме свидетели, а първото е нашата малка принцеса Деа .. Благодаря ви, че ни дарихте с надежда и върнахте вярата ни в доброто и ни помогнахте в този момент. Денислав вече е в Турция и изследванията, които са задължителни преди операцията са започнали.” – информира съпругата.
Младият татко Денислав Гавраилов Соколов е на 24 години с поставена диагноза Остеосаркома тибие синистре. Животът му се преобръща, след като чува диагнозата след преглед заради оток в коляното. След биопсия се оказва, че туморът е злокачествен. Лечението, на което ще бъде подложен, е в болница Johns Hopkins Medicine Anadolu в Турция. Операцията струва 81 000 лв., а времето, за което трябваше да се съберат парите, беше буквално часове.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Екоинспекцията във Велико Търново ще проведе Ден на отворени врати на 28 септември - Международен ден на правото да знам
Добавено: 27.09.2012г. 

РИОСВ – Велико Търново се включва в инициативата на Министерство на околната среда и водите за Ден на отворени врати в петък по повод 28 септември – Международния ден на правото да знам. Инспекцията ще осигури присъствието на служители, които да предоставят информация на посетителите.

Общинско състезание „Мама, татко и аз” в СОУ „Емилиян Станев”
Добавено: 28.11.2014г. 

Общинско състезание по безопасност на движението “Мама, татко и аз”, посветено на превенцията на пътно-транспортния травматизъм и безопасността на движението, ще се проведе утре - 29 ноември, в СОУ “Ем. Станев” от 9.00 часа. Състезанието се провежда в рамките на общинската програма „Здрави деца в здрави семейства” и е организирано