Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Билетите за решаващия мач за влизане на „Етър“ в елитният футбол са в продажба от днес

Билетите за решаващия мач за влизане на „Етър“ в елитният футбол са в продажба от днес

Добавена: 17.05.2017г.Билетите за решаващия мач на етърци за влизане в Първа футболна лига са в предварителна продажба от днес. „Етър“ приема в петък „Царско село“ в последно домакинство за сезона, като победата гарантира влизане в елитната група. Решаващият мач е на 19 май от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“.
Интересът към срещата е огромен и се очаква зрителски рекорд по посещаемост за настоящото първенство. За да бъде посрещнат засиленият зрителски интерес билетите за мача вече се продават на две места. От днес до петък целодневно те могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“.
В трите дни от 11:00 до 13:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата до заведението „Шампиони-91“.
Цената на билетите за възрастни е 4 лева, за ученици, студенти и пенсионери е 2 лева, децата на възраст до 7 години влизат безплатно.
Футболен клуб „Етър“ и ОП „Спортни имоти и прояви“ са отпечатали 2 000 флаера, посветени на мача, които ще бъдат раздавани на феновете.
Очаква се на футболният двубой да присъстват представители на Изпълкома на БФС и представители на ръководството на българският футболен съюз.
Атрактивна програма преди мача, по време на двубоя и след него очаква зрителите. Част от нея е представяне на отборите от детско-юношеската школа на „Етър“. По време на паузата между двете полувремена отборите на Футбол 7, Футбол 9 и U 15, които завършват на първо място в своите първенства през този сезон ще получат купите и медалите си. Фенклуб „Етър“ готви също подобаваща хореография и зрелищно шоу за предстоящия мач.
Въведена е временна организация на движение в района на стадион „Ивайло“, съгласувана с органите на КАТ . За времето от 7, 00 до 21 часа ще бъде забранено спирането и паркирането на МПС в района на Централният вход на стадиона от северната страна и пред залите за вдигане на тежести и борба.
В петък вечер всички на стадион „Ивайло“!
Само „Етър“!
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Велико Търново –отново домакин на детския футболен турнир “Кока кола”
Добавено: 02.06.2010г. 

За осма поредна година Велико Търново ще бъде домакин на детския футболен турнир “Кока кола”, който ще се проведе на 4 и 5 юни на стадион Ивайло. Патрон на турнира е кметът д-р Румен Рашев. Нашият град е предпочетен заради добрите условия и организация

Грундират пистата на стадион „Ивайло”
Добавено: 17.07.2015г. 

Днес приключва полагането на грунда на първия слой от новата полиуретанова настилка на лекоатлетическата писта на стадион „Ивайло”. От утре екипът на германската фирма „Политан”, трябва да започне нанасянето на втория червен пласт, който е от ЕРDM гранулати и полиуретанови смоли. По предварителни разчети той трябва да бъде