Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Общината с призив търновци да подкрепим „Етър”

Общината с призив търновци да подкрепим „Етър”

Добавена: 16.05.2017г.Уважаеми съграждани,
Скъпи почитатели на футбола,
 
На любимият ни футболен клуб „Етър“, на всички негови верни привърженици, на цялата ни общност, предстои изключително важен мач.
Пред нас, на една победа е реалната възможност отборът на сърцата ни отново да се завърне там, където е мястото му – във футболният елит на България.
През последните години Великотърновският футбол премина през много изпитания, драматични обрати и много победи. Тъгувахме, радвахме се, справяхме се винаги заедно.
В петък е мачът на истината! Да бъдем отново заедно!Да подкрепим с цялото си сърце и с цяло гърло момчетата!
Нуждаем се от победа не само за да върнем Великотърновският футбол сред професионалистите, но   и за да покажем, че винаги сме били, сме и ще бъдем футболен град.
„Етър“ не е фирма. „Етър“ не е бизнес проект. „Етър“ не е средство за задоволяване на нечие его или каприз!
„Етър“ е част от усещането да си Великътърновец. „Етър“ е   част от нашите гордост и достойнство. „Етър“ е част от всеки от нас!
Всички заедно   на мача в петък в 17,30 часа на стадион „Ивайло“!
Само „Етър“
 
Община Велико Търново

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Емил Стефанов спечели международния турнир "Надеждите на света"
Добавено: 04.07.2013г. 

Един от най-сериозните успехи в кариерата си досега постигна перспективният великотърновски шахматист Емил Стефанов. Той спечели шампионската титла в десетото издание на международния турнир "Надеждите на света", провело се в курорта "Св. св. Константин и Елена". Надпреварата събра състезатели от България, Русия, ОАЕ и на практика не отстъпваше по сила на държавното първенство до 16 г., тъй като дойдоха почти всички най-добри шахматисти у нас в тази възраст.

Поход от Беляковец до Преображенския манастир се провежда утре
Добавено: 22.10.2010г. 

Поход по маршрута от Беляковец до Преображенския манастир през река Раковица ще се проведе утре. Той бе вторият етап от кампанията “Движи се и победи”, определен за 9 октомври и отложен заради неподходящите метеорологични условия.