Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
В похода до Преображенския манастир се включиха 165 души

В похода до Преображенския манастир се включиха 165 души

Добавена: 16.05.2017г.

165 деца, ученици и възрастни, сред които и осем семейства, преминаха втория маршрут в кампанията „Движи се и победи”. Организираният поход бе до Преображенския манастир. Най-малкият участник в него беше четиригодишният Петър Димитров от Горна Оряховица, а най-възрастният – Христо Христов на 89 години от Велико Търново. Измерено е кръвното налягане на 65 желаещи.
    Според регламента на кампанията преминалите дори и само един от трите маршрута могат да участват след регистрация в надпреварата за наградите. За голямата – велосипед, се изисква включване и в трите похода. Жребият за определяне на печелившите ще се тегли на 2 юни в Регионалната здравна инспекция във Велико Търново.
 
  Даниела Лазарова

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Безплатен скрининг за катаракта и глаукома ще се проведе във Велико Търново
Добавено: 26.09.2016г. 

Офталмолози от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ - Велико Търново се включват в Националната кампания „Право на зрение“. Тя стартира в града в четвъртък, 29 септември т.г, в 18.30 ч. в аулата на болницата. Там ще се проведе информационна беседа за двете най-често срещани очни заболявания сред възрастните хора – катаракта и глаукома. Те са и най-

Месец за профилактика на хипертонията започна в община Велико Търново
Добавено: 16.05.2012г. 

Месец за профилактика на високото кръвно налягане под наслов „Да поставим под контрол кръвното налягане” стартира за четвърти път в рамките на програма СИНДИ в община Велико Търново, обяви днес пред специалисти и журналисти д-р Красимира Петрова от Регионалната здравна инспекция. Според Българската лига по хипертония близо два милиона души у нас страдат от заболяването.