Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Психотерапевтът Адриан Аврамов с лекция днес във ВТУ

Психотерапевтът Адриан Аврамов с лекция днес във ВТУ

Добавена: 16.05.2017г.

  Психологът и психотерапевт Адриан Аврамов, ръководител на Център за психологическо консултиране и психотерапия „ЛОГОС” към „ДКЦ I – В. Търново” ЕООД, ще гостува днес на Студентски клуб по психология "Доц. д-р Илия Стойков" при ВТУ.  
Визитата му е част от серия лекции, озаглавени "Професия: Психолог", в която гостуват успешни и доказали се в практиката психолози, които споделят със студентите опит и отговарят на въпроси. Събитието е с начало 14:00 ч., в Зала 621 на V- ти корпус.  
Аврамов е познат на слушателите си днес, защото от края на 2016 г. води практика на 40 cтyдeнти пo пcихoлoгия във ВTУ „Св. cв. Киpил и Мeтoдий“, след пoдпиcaн дoгoвop мeждy „ДКЦ I“ и кaтeдpa „Пcихoлoгия“. Това позволява на бъдeщитe пcихoлoзи да трупат непосредствен опит, защото пpиcъcтвaт нa пcихoтepaпии c пaциeнти. Менторът на бъдещите психолози твърди, че нaй-чecтo потъpcилите пoмoщ в „Лoгoc“ пациенти са в тpeвoжнo-дeпpecивни cъcтoяния, пaник-aтaки, потърпевши от ceмeйни нeблaгoпoлyчия и пpoблeми c безпаричието, психотични пациенти.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

„Движение България на гражданите” стартира кампания за доброволно кръводаряване „БлагоДаря„
Добавено: 31.01.2013г. 

Като знак на съпричастност към затрудненията на отделението по трансфузионна хематология – Велико Търново по осигуряване на достатъчно кръв за спешни и животоспасяващи операции, общинските структури на „Движение България на гражданите” във Велико Търново и Горна Оряховица организират акция по кръводаряване под надслов „ Благо Даря „ .

Д-р Людмил Гецов: Няма да строим. Решаваме проблема с блатото под Хирургическия комплекс
Добавено: 12.01.2011г. 

“Ръководството на болницата няма намерение да строи, а предприе действия за решаване на проблема с блатото до Хирургическия комплекс”. Това заяви управителят на МОБАЛ - Велико Търново д-р Людмил Гецов пред общинските съветници от Постоянната комисия по ТСУ. Здравният шеф бе изслушан по предложение на общинския съветник Стефан Стоянов