Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Издирват вандал, потрошил стъклата на две коли и прозорците на къща в Миндя

Издирват вандал, потрошил стъклата на две коли и прозорците на къща в Миндя

Добавена: 15.05.2017г.Полицията във Велико Търново издирва вандал, потрошил прозорците на къща и стъклата на две коли в търновското село Миндя. Сигнал за инцидента е подаден вчера в полицията. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че са унищожени 7 прозорци на къща и 7 от стъклата на два леки автомобила, паркирани пред жилището на тъжителя. По случая е започнато досъдебно производство.
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Две посегателства срещу автомобили разследва полицията
Добавено: 13.12.2013г. 

Посегателства върху два леки автомобила са били извършени вчера във Велико Търново. Снощи около 20,15 ч. в полицейското управление е получен сигнал от 42-годишна жена от старата столица. Тя съобщила, че същата вечер е паркирала лекият си автомобил «Рено» пред гаражи на ул. «Лазурна» за няколко минути. В същото време от гаражите излязъл непознат мъж, вдигнал скандал и започнал удря автомобила й с кирка.

Надрусан 18-годишен търновец оказал съпротива при задържане
Добавено: 22.01.2015г. 

Наркотични вещества иззеха полицейски служители от Областната дирекция във Велико Търново и Горна Оряховица. Снощи около 21,00 ч. в хода на провеждаща се специализирана полицейска операция, автопатрул забелязал двама мъже, единият от които се държал неадекватно. При предприетата проверка, 18 – годишният неадекватен от Велико Търново,