Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Обявиха фотоконкурс „Родопите празнува” за българи и чужденци, почитатели на планината

Обявиха фотоконкурс „Родопите празнува” за българи и чужденци, почитатели на планината

Добавена: 15.05.2017г.

 Фотоконкурс под надслов „Родопите празнуват” провокира почитателите на планината и нейните традиции да ги документират чрез видеоклипове и  фоторазкази. За участие в надпреварата е необходимо да се добави към изпратения материал и описателен текст на събитието и неговото място, който да е с обем до 150 думи, сподели Александра Георгиева от фондация „Екообщност”. Тя обясни, че всеки може да изпрати неограничен брой свои фото-преживявания. Те могат да са свързани с местни родопски празници, различни събития, фестивали и други интересни поводи, разкриващи многообразието на живота в Родопите.  Материалите се приемат до 1 октомври на електронния адрес на Косовските къщи, партньор в инициативата.
        Победителите в конкурса „Родопите празнуват” ще бъдат обявени на 16 октомври. За отличените участници организаторите са подготвили атрактивни награди.
 
  Даниела Лазарова

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Общините без вноски в бюджета на ВиК Асоциацията за тази година
Добавено: 07.02.2012г. 

Министерството на регионалното развитие и благоустройството не предвижда за тази година залагане на разход за вноски на общините-членки във ВиК Асоциацията с оглед формиране на общ на бюджет на сдружението. Затова информира на работна среща на членовете днес областният председател доц. Пенчо Пенчев в качеството си на неин председател.

Студенти попитаха старостоличани кое е най-интересното място в града
Добавено: 29.04.2013г. 

Интересно допитване направиха студенти по архитектура във Велико Търново. Представители на Европейската асамблея на студентите по архитектура (EASA) попитаха жители и гости кое е най-любимото им място в града.