Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Кола се вряза в гараж на къща в Търновско

Кола се вряза в гараж на къща в Търновско

Добавена: 04.05.2017г.

  Лек автомобил с румънска регистрация се вряза в гараж на къща на главния път Русе – Велико Търново, на входа на село Раданово, Община Полски Тръмбеш. В следствие на силния удар е паднал циментов електрически стълб, който е строшил покрива на постройката. В този момент като по чудо, собствениците не са били у дома си и никой не е пострадал. Шофьорът и спътника му са се отървали с леки травми и сериозна уплаха. Най-вероятната причина за инцидента е несъобразена скорост. В района това не е първият подобен случай, тъй като масово шофьорите не ограниченията и се движат с висока скорост в населените места по пътя, коментираха жители на селото.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Полицията спипа двама 16-годишни, ограбили три заведения в града
Добавено: 16.08.2010г. 

Двама младежи спипа полицията при опит да проникнат в кафе-аператив в старата столица. Момчетата са на 16 години, единият от Велико Търново, другият от Леденик.

Жена пострада на пешеходна пътека
Добавено: 16.09.2014г. 

34-годишна пешеходка е пострадала при пътен инцидент в центъра на старата столица. Произшествието е станало вчера около 16,00 ч. на ул. «Бачо Киро». Лек автомобил «Опел», управляван от 38-годишен великотърновец, е блъснал пресичащата на пешеходна пътека жена. Пострадалата е откарана във великотърновската болница с фрактура на