Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Заместник-кметът Снежана Данева-Иванова откри кръгла маса за младежката активност

Заместник-кметът Снежана Данева-Иванова откри кръгла маса за младежката активност

Добавена: 04.05.2017г.

  Заместник-кметът на община Велико Търново Снежана Данева-Иванова откри кръгла маса за насърчаване на активността на младите хора в обществения живот. Инициативата бе организирана от Младежкия информационно-консултантски център в старопрестолния град. Събитието бе част от проявите в рамките на Европейската седмица на младежта.
Представители на институции, неправителствени организации, сдружения на млади хора и медии дебатираха по различни въпроси, свързани с по-дейното участие на младите хора в обществения живот във Велико Търново. Разговорът обхвана възможностите за реализация на техни проекти, обученията по програма „Еразъм”, мерките за насърчаване на младежката заетост.
„Бъдете по-активни и отстоявайте идеите си, създавайте все по-добри предложения за нашия град. Имате подкрепата от страна на Общината и кмета Даниел Панов”, обърна се към младите хора Снежана Данева-Иванова. Сред гостите на дискусията бе и председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов.
Представителите на младежките сдружения и организации получиха подробна информация за всички проекти, финансирани и реализирани в областта по европейските програми.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

С традиционен ритуал в село Хотница откриха жътвата в общината
Добавено: 17.06.2015г. 

С традиционен ритуал в село Хотница бе открита жътвата в община Велико Търново. Първият откос направиха със сърпове „Хотнишките баби”, докато пееха жътварски песни. На нивата жените показаха и възстановка на обичая „Плетене на брада”. За да е на берекет годината, домакинът постави пара върху първия събран сноп.

Тежко болна жена и мъжът и без средства заради бюрократични спънки
Добавено: 08.02.2017г. 

Тежко болна жена от Велико Търново гасне втори месец в студ и глад заради тромави бюрократични процедури. За 57-годишната Росица Шейнова се грижи 66-годишният Любчо Ботев, който също е пенсионер по болест. Двамата преживяват с неговата оскъдна пенсия от 150 лв, но тъй като само токът им за миналия месец е бил 100 лв, нямат пари за храна и са