Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде почетен гост на патронния празник на ВТУ

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде почетен гост на патронния празник на ВТУ

Добавена: 04.05.2017г.

  Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде почетен гост на патронния празник на Великотърновския университет, съобщиха от висшето учебно заведение. Тържеството ще се проведе на 11 май от 11,00 часа пред Паметника на светите равноапостоли Кирил и Методий. Приветствия към академичната общност ще отправят вицепрезидентът Илияна Йотова и ректорът на Университета проф. Христо Бонджолов. Слово за делото на солунските братя ще изнесе проф. Иван Харалампиев. Честването ще завърши с празничен богослов, отслужен от Великотърновския митрополит Григорий, и с концерт на студенти от специалността „Педагогика на обучението по музика”.  
 
 
 
Галя Бояджиева

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Миролюба Бенатова пред великотърновски ученици: „Професията ме научи, че нито един план не е по-добър от живота”
Добавено: 07.06.2016г. 

Известният български журналист Миролюба Бенатова се срещна с ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон” днес. Тя отговори на всички въпроси, които й зададоха будните младежи по обществено значими теми. Представители на клубовете „Дебати”

41 години от основаването си чества СОУ „Г. С. Раковски”
Добавено: 10.04.2013г. 

Средното общообразователно училище „Георги Стойков Раковски” отбелязва 41 години от основаването си. Проявите започнаха с дискусия на тема „Младостта е толерантна”, в която участваха представители на Община Велико Търново, Регионалния инспекторат по образование, център „Амалипе”, съобщи директорът Петър Иванов. В празничния календар