Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Трима граждани пострадаха при пътни инциденти за денонощие в областта

Трима граждани пострадаха при пътни инциденти за денонощие в областта

Добавена: 04.05.2017г.Трима граждани пострадаха при пътни инциденти за денонощие в областта. Вчера около 14:25ч. в гр. В. Търново на ул. “Н.Габровски” лек автомобил „Oпел астра”, управляван от С.Х. на 39 години от гр. Лясковец, блъска пресичащата пътното платно на пътека тип „зебра” 23-годишна пешеходка. Пострадалата е с диагноза контузия на опашни прешлени, не е настанявана в болница.
Около 15:40ч. в с. Сушица настъпва пътнотранспортно произшествие между лек автомобил „Фолксваген голф”, управляван от неправоспособния К.П. на 41 години от същото село, и лек автомобил ВАЗ с водач М.М. на 61 години от стражишкото село. Пострадала е жената, управлявала л.а. ВАЗ, която е с диагноза контузия на гръден кош и е освободена след преглед в болница за домашно лечение. 19-годишният пътникът във „Фолксваген”-а   след преглед в МОБАЛ Велико Търново е освободен за домашно лечение.
Произшествията са обработени по административен ред.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Стрелецът от Лясковец искал да преместят училището, чувствал се дискомфортно
Добавено: 14.03.2014г. 

Шест писма до директора на СОУ „Максим Райкович” е изпратил в продължение на около три месеца стрелецът от Лясковец Петко Савов. Последното писмо е от 6-ти март, каза директорът на школото Николай Кожухаров. Пред журналисти той разказа, че първите четири писма били безобидни.

Пет пожара в сухи треви гасиха огнеборците вчера
Добавено: 16.08.2016г. 

На пет сигнала за горящи сухи треви в областта са се отзовали вчера пожарникарите от регионалната служба. Четири от пожарите са възникнали между 12,30 ч. и 13,30 ч. Две къщи са били от пламъците в Козловец, когато поради човешка небрежност лумват сухи треви в