Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Такси блъсна моторист в центъра на Търново

Такси блъсна моторист в центъра на Търново

Добавена: 04.05.2017г.Такси блъсна моторист на ул. „Христо Ботев” в центъра на Велико Търново. Мотористът се движеше с предимство, когато таксито реши да се включи в потока и удари машината. Младият мъж излетя от мотора, но за щастие не пострада. Моторът обаче претърпя сериозни щети. Двамата шофьори се споразумяха помежду си и дори заедно събраха разлетелите се части от мотора. Уплаха преживя възрастното семейство, което беше наело таксито и стана неволен свидетел на инцидента.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Хората се жалват пред Комисията от дискриминация
Добавено: 29.07.2015г. 

Общият брой на постъпилите жалби и сигнали в Комисията за защита и дискриминация за тази година към днешна дата са 465. Броят на образуваните преписки е 311, а броят на поставените решения е 286. Това обяви днес във Велико Търново доц. Анна Джумалиева, председател на Комисията за защита от дискриминация, организатор и участник във форум „Икономически фактори и инструменти за социална интеграция на ромската общност: добри български практики“.

Защитен вид птица спасиха експерти на РИОСВ – Велико Търново
Добавено: 19.10.2016г. 

Красив екземпляр от вида Бухал (Bubo bubo) бе спасен от експерти на РИОСВ – Велико Търново след сигнал на гражданин. Птицата била намерена в безпомощно състояние в землището на с. Присово, община Велико Търново. Експертите установиха, че бухалът е с видима стара травма на лявото крило, прави безуспешни опити за полет. Птицата е