Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Велико Търново ще бъде домакин на National Geographic KIDS и „Клуб Малки откриватели“

Велико Търново ще бъде домакин на National Geographic KIDS и „Клуб Малки откриватели“

Добавена: 04.05.2017г."Учи, забавлявайки се!" е мотото, под което National Geographic KIDS за трета поредна година отправя предизвикателство към всички любознателни деца в нашата страна. Активностите по време на образователната обиколка "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" са вдъхновени от изследователския и научен опит на National Geographic и целят да подобрят знанията на децата по един съвременен, но забавен начин.
На 8 май в парк „Марно поле“ "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" ще предложи на децата многобройни игри и работилници - викторината "Невероятно, но факт! ", игрите "Познай думата" и "Познай динозавъра" заедно с холограми на древни влечуги, оцветяване с боички на касички-динозаври, моделиране с глина, експозиции на открито, щура лаборатория и още много други забавни и познавателни игри.
Веселото градче на National Geographic KIDS гостува във Велико Търново, като по традиция стотици деца и техните родители участват в целодневните занимания, които са напълно безплатни.
"Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" се провежда с генералното партньорство на Банка ДСК и с любезното съдействие на Община Велико Търново.
Организатор на "Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ" е списание National Geographic KIDS, което се издава от СББ Медиа АД. В портфолиото на SBB Media влизат едни от най-популярните списания в България - National Geographic, Elle, Cosmopolitan, Men's Health, Harper's BAZAAR, Журнал за жената, Кулинарен журнал, Здравен журнал, Story, Моето дете, както и интернет сайтовете Rozali.com, Cosmopolitan.bg, Nationalgeographic.bg, Elle.bg, gotvetesmen.com.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

ВТУ записва първокурсници до попълването на квотите в специалностите
Добавено: 02.09.2015г. 

Над 2000 първокурсници са записани във Великотърновския университет към 1 септември. В задочната форма на обучение свободни места има в специалностите история, география, история и география, българска филология, български език и история, теология и политология, съобщиха от висшето училище. Незаети места в редовната форма на обучение има в

Ученичка посегна на учител
Добавено: 09.06.2015г. 

Осмокласничка от Велико Търново се е сбила с учител, а на следващия ден е вкарала нож в училище. Инцидентът се е разиграл в СОУ "Г.С.Раковски" в старата столица преди две седмици, съобщи Velikotarnovoutre, позовавайки се на TV7.