Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Старостоличани в София доволни от развитието на Велико Търново

Старостоличани в София доволни от развитието на Велико Търново

Добавена: 26.04.2017г.

  Великотърновци, живеещи в София, изразиха задоволство от развитието на старопрестолния град. Добрите си впечатления те заявиха по време на среща със заместник-кмета на старата столица проф. Георги Камарашев. Близо два часа продължиха разговорите по различни теми. Срещата се състоя в Културния клуб на великотърновците, живеещи в София, по покана на председателя Атанас Дончев.
Хората се оказаха отлично информирани за всичко, случващо се в града, включително и за новите проекти по оперативна програма „Региони в растеж”.
Туристическите атракции и растящата посещаемост на областния център, реставрацията в крепостта Трапезица, културните събития и фестивали, ниската безработица, ръстът на инвестициите, рекордната раждаемост и увеличаването на населението бяха посочени от старостоличаните в София като примери за просперитета на Велико Търново. Те пожелаха много бъдещи успехи на кмета Даниел Панов и екипа му и заявиха, че при всяка възможност се връщат с удоволствие в родния си град.
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

„Регион Велико Търново – духът на България” е слоганът на кампанията за Европейска столица на културата през 2019 година
Добавено: 08.05.2012г. 

„Регион Велико Търново – духът на България” е слоганът на кампанията за Европейска столица на културата през 2019 година, съобщи днес на нарочна пресконференция кметът на община Велико Търново Даниел Панов. В надпреварата за домакинство на престижната титла влиза цялата област, а не само старата столица. По думите на кмета не само Велико Търново има големия ресурс да кандидатства, но и всяка една от общините в областта.

Изграждането на регионалното депо за отпадъци ще приключи до 15 октомври
Добавено: 29.01.2015г. 

Изграждането на регионалното депо за отпадъци ще приключи до 15 октомври, когато е крайния срок по проекта, даден от Управляващия орган. Това заяви днес кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов по повод питане на съветника от БСП Валентин Ламбев. Шест общини участват в сдружението, което изгражда депото. Вече има одобрен