Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Временна организация на движението на ул. „Ангел Каралийчев”

Временна организация на движението на ул. „Ангел Каралийчев”

Добавена: 26.04.2017г.

  Със заповед на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов се въвежда временна организация на движението. Мярката се налага поради необходимостта от извършване на строително - ремонтни дейности при свързване с уличен водопровод и канал на жилищна сграда на ул. „Ангел Каралийчев“ № 12.
Според заповедта временният режим на движение на превозни средства и пешеходци трябва да става при стриктно спазване на съгласувания проект с органите на КАТ „Пътна полиция” и на Община Велико Търново за временна организация на движението.
Срокът на действие на заповедта е до завършване на строителните работи, но не по-късно от 21 май 2017 година.
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Кметът Даниел Панов : Модерно изкуство – да, но не за сметка на достойнството на паметниците ни!
Добавено: 20.05.2013г. 

Във връзка с нарисуваните графити върху Стамболовия мост и стълбите на паметник „Асеневци”, кметът на Община Велико Търново Даниел Панов излезе с официално становище: ”Проявявайки разбиране към проявите на съвременното изкуство и неговите автори, оценявайки по достойнство правото на всеки автор за себеизразяване, отчитайки художествената стойност на идеята и реализацията и, се обръщам към авторите със следният призив :

Даниел Панов се срещна с предприемачи от Афганистан
Добавено: 05.07.2013г. 

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов проведе работна среща с делегация, представляваща консорциум от различни фирми от Афганистан. Консорциумът включва множество компании, които развиват дейности в областта на производството, търговията и логистиката. В структурата им са представени над 2 000 строителни фирми.