Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Първа копка бе направена на нов инвестиционен проект във Велико Търново

Първа копка бе направена на нов инвестиционен проект във Велико Търново

Добавена: 25.04.2017г.Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов и инвеститорът на Praktis Любен Милчев направиха днес първа копка на строителството на хипермаркет на ул. „Магистрална“ №61 в Старата столица.
„Благодаря на господин Панов и на ръководената от него администрация за коректните отношения и улесняване на инвестиционният процес във Велико Търново. Радваме се, че ще имаме възможността да изградим нов, модерен строителен хипермаркет и не на последно място да осигурим разкриването на 100 нови работни места“- заяви при полагането на първата копка инвеститорът Любомир Милчев.
„Поздравявам инвеститорите за добрият избор и за доброто решение. Велико Търново е и ще бъде още по-атрактивно място за инвестиционни проекти както със средищното си и комуникационно място, така и с продължаващото изграждане на обекти от стратегическата национална инфраструктура. Убеден съм, че не само гражданите на Велико Търново, а и на съседните общини ще се възползват от възможностите, които ще предоставя след изграждането си строителният хипермаркет.
Реализацията на този проект е поредно потвърждение на устойчивият о нарастващ инвестиционен интерес към гради и региона. През последните месеци с 30 % са се увеличили продажбите, както на жилища, така и на терени за реализиране на инвестиционни проекти““-зави Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов.
Водосвет за успех в начинанието отслужи Свещеноиконом Славчо Иванов от Великотърновска Митрополия, който символично положи и първи камък в основите на новостроящата се сграда.
 
Новият   и модерен хипермаркет във Велико Търново е седмият обект на компанията в страната. Той ще бъде разположен на площ   от 13 000 кв.м. Ще бъдат разкрити и около 100 работни места .

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Кметът Даниел Панов се срещна с вицепремиера Меглена Кунева
Добавено: 06.03.2015г. 

На среща днес кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов и вицепремиерът Меглена Кунева разговаряха по актуални въпроси, свързани с програмата за саниране на сградите, развитието на културния туризъм в региона, инвеститорския интерес и

Гледай филм – спечели награда
Добавено: 03.04.2014г. 

Вярваме, че хубавият филм е пътешествие, което те отвежда до далечни и непознати земи. Среща те с чудаци, кара те да помечтаеш, вдъхновява те да тръгнеш към непознатото! Обичаш ли да гледаш хубави туристически филми, да пътешестваш и да мечтаеш? Ако отговорът ти е „да“, то непременно трябва да посетиш тазгодишното (10-