Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Семейството на Йоанка събира средства за нова химиотерапия

Семейството на Йоанка събира средства за нова химиотерапия

Добавена: 23.04.2017г.

  Семейството на 7-годишната Йоанка Христова от Велико Търново, болна от тумор в мозъка, отново събира средства за лечението на детето. След направен ядрено-магнитен резонанс на 17-ти април е установено, че досегашната химиотерапия е спряла да действа и две от туморните частици се увеличават, за което трябва да се приложи нова с нови медикаменти, от която едната ще е с пълна упойка в гръбначния стълб. Семейството разполага с пари за присаждането на стволовите клетки, но за съжаление няма нужните за новите химиотерапии, които ще са на стойност 25000 евро, а може и повече.
7-годишната Йоана Христова страда от злокачествен тумор в мозъка. Синеоката красавица веч повече от година се бори за живота си в клиника в Турция. От началото на 2016 г. Йоана претърпя четири тежки операции за отстраняването на злокачествения тумор, който се оказал изключително рядък и малко познат дори в световен мащаб.
Историята на Йони трогна хиляди хора от цялата страна, а също и българи зад граница. Така бяха събрани средствата за първите операции. Сумата, която е необходима за продължаващото лечение обаче, е непосилна за семейството на детето, което отново апелира хората с добри сърца да подадат ръка на Йоанка. Семейството благодари на всички, които им помагат и подкрепят в битката за живота на детето.
Дарителската сметка е: BIC UNCRBGSF BG57UNCR70001522551105 УниКредит Булбанк Титуляр: Йоана Христова Христова

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

„Висящо кафе и закуски” от днес и във Велико Търново
Добавено: 26.03.2013г. 

Три обекта във Велико Търново са заявили желание за участие в инициативата „висящо кафе”. Два от тях са кафе „Италия” на ул. „Марно поле” и сладкарница „Доналд” на ул. „Васил Левски”, която ще предлага висящи закуски, съобщи областният координатор на „ДНЕС” – Велико Търново Мартин Карагеоргиев.

Студенти от клуб „Европа” участваха в международен младежки форум в Македония
Добавено: 06.04.2016г. 

Международният тренинг обхвана студенти от 12 страни, представители на 14 университета и неправителствени организации. Обменът на информация, обучението по изграждане на капацитет за работа в местни общности и социални кампании, използването на социалните мрежи като механизъм за активистки тип участие бяха сред акцентите в тридневните занятия.