Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Прокуратурата даде на съд рецидивист, откраднал велосипеди

Прокуратурата даде на съд рецидивист, откраднал велосипеди

Добавена: 29.12.2015г.Районна прокуратура - Велико Търново внесе  в съда обвинителен акт срещу 43-годишен мъж за кражба на шест велосипеда.
Обвинението срещу Мариан Д . е за това, че в рамките на август тази година във Велико Търново, при условията на продължавано престъпление и опасен рецидив, откраднал шест велосипеда на обща стойност близо 1400 лв.
Рецидивистът задигал велосипедите докато били оставени на площадките пред различни апартаменти. Мъжът е с наложена мярка за неотклонение задържане под стража. Предстои насрочване на делото за разглеждане от Районен съд- Велико Търново.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Административният съд даде ход на следващото дело за обществен превоз
Добавено: 24.03.2010г. 

Документ за собственост или наем на гаражна площ, договор за собственост или нает сервиз и договор за осигурен пътен преглед трябва да представи „Алекс Окей” на следващото заседание по делото за конкурса за обществен превоз. Производството е по жалби на “Пътнически превози” АД, „Юнион Ивкони” ООД, Волан 93 Иван Добрев и СИЕ СД срещу кмета на Община Велико Търново.

ВСС започна дисциплинарно производство срещу Румян Жеков
Добавено: 02.07.2015г. 

Висшият съдебен съвет на основание чл.316, ал.2 от ЗСВ образува дисциплинарно производство за налагане на дисциплинарно наказание на -съдия Румян Жеков - заместник на административния ръководител на Апелативен съд Велико Търново. Причината, посочена от пресцентъра на ВСС, е за допуснати дисциплинарни нарушения по чл.307, ал.4, т. 5 ЗСВ