Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Симеон Дянков и Божидар Димитров хапнаха “При Пешо морския”

Симеон Дянков и Божидар Димитров хапнаха “При Пешо морския”

Добавена: 19.08.2010г.

 
Министърът без портфейл Божидар Димитров днес е във Велико Търново, научи общинската информационна агенция. Димитров е посетил местния филиал на държавния архив, потвърди Боряна Маринова, началник отдел при Регионална дирекция "Държавен архив" - Велико Търново. Срещата е била неофициална и опознавателна. Преди това историкът е огледал храма “Свети 40 мъченици”. Преди да потегли от старата столица, Божидар Димитров обядва в ресторанта “При Пешо морския” заедно с финансист №1 на държавата Симеон Дянков. Финансовият министър преди броени дни отпусна 100 000 лв. за тазгодишните археологически проучвания на хълма Трапезица.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Ректорът приключва мандата си с дискотечен купон
Добавено: 18.05.2015г. 

С дискотечно парти ще завърши втория си и последен мандат като ректор на ВТУ „Св.св. Кирил и Методий” проф. Пламен Легкоступ. Купонът ще е в търновски клуб на 21 май от 23,30 ч., където често ректорът организираше фейсбук партита за студентите. „На следващия ден ви очаквам на соаре с чаша питие в къщата ми в Арбанаси. Ще се радвам,

Рокля тип русалка хит сред абитуриентките
Добавено: 14.04.2014г. 

Наближават абитуриентските балове. Зрелостниците вече са на финала на подготовката за бляскавата вечер, която ще увенчае раздялата им с гимназията и съучениците. Свързваме баловете с много емоции и елегантни тоалети. Най-популярният модел абитуриентска рокля за 2014 година е прилепналата по тялото рокля тип русалка, сподели пред микрофона на Общинското радио Росица Петкова – собственик на водеща фирма за официални рокли във Велико Търново.