Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Със Света литургия започна Празникът на Велико Търново

Със Света литургия започна Празникът на Велико Търново

Добавена: 22.03.2015г.Председателят на НС Цецка Цачева, председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, депутатите от ГЕРБ от Великотърновски район и областният управител бяха първите политици, които рано тази сутрин уважиха събитията от празничната програма на Велико Търново. Домакин е кметът Даниел Панов, който заедно с гостите присъства на празничната Света литургия, която отслужва митрополит Григорий в църквата "Св. 40 мъченици". Службата ще приключи в 9 часа, когато всички ще се преклонят пред саркофага на Цар Калоян.
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Даниел Панов откри първият парк в Зона В и детска площадка
Добавено: 27.05.2015г. 

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов, заедно със заместник - кмета на общината Снежана Данева- Иванова откриха новоизградения парк, детска и спортна площадка в квартал Зона „В“. Обектът е сред първите завършени и открити по проект „Град Велико Търново - зелена и достъпна балканска столица на културния туризъм”- финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие”.

Дяконският орар на Левски от 31 години е в експозицията на музей „Възраждане и Учредително събрание“
Добавено: 28.01.2016г. 

Дяконският орар на Васил Левски се съхранява от 31 години в Регионален исторически музей-Велико Търново. Църковният пояс, за който историческата наука е приела, че е притежаван от Апостола на свободата, е изложен в специална витрина в музей „Възраждане и Учредително събрание“ заедно с други лични вещи на Дякона и два печата на