Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75742 BGN
1 GBP = 2.29119 BGN
Даниел Панов откри детска площадка в село Момин сбор

Даниел Панов откри детска площадка в село Момин сбор

Добавена: 29.09.2014г.Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов откри в село Момин сбор нова детска площадка. Съоръжението е изградено по инициатива на кметският наместник и е финансирано по   проект „Местни инициативи“. С 9 000 лв. от общинския бюджет и 2 500 лв. собствен принос на жителите на селото, Момин сбор за пръв път има детска площадка. Нови съоръжения и ударопоглъщаща настилка гарантират веселите и безопасни игри на малките жители на Момин сбор.
По време на посещението си в селото Даниел Панов разгледа и Клуба на пенсионера и инвалида и пое ангажимент за извършване на необходимия ремонт на сградата, която приютява много хора за срещи в селото и е средище за социални и културни дейности.
Кметът на общината пожела на жителите да пазят новата придобивка, за да може тя да се ползва от децата в Момин сбор, както и от множеството деца, които гостуват през ваканциите и празничните дни в селото.
В село Ветринци Даниел Панов откри поредното издание на фестивала за любителско творчество, а в Дичин кметът на Община Велико Търново се срещна с членовете на ловната дружинка.
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Крепостта Царевец вече е с озвучителна информационна система
Добавено: 29.02.2016г. 

Архитектурно-музеен резерват „Царевец“ във Велико Търново е с функционираща озвучителна информационна система. Чрез нея туристите получават информация за обектите и експозициите на Регионалния исторически музей, работното им време, за атракциите и предстоящите

Общината получава 800 000 лева за закриване на сметищата в Дебелец и Килифарево
Добавено: 09.02.2014г. 

Община Велико Търново получи одобрение от ПУДООС и Министерство на околната среда и водите за изпълнение на два екологични проекта, касаещи закриване и рекултивация на терените на депата за битови отпадъци на гр.Дебелец и гр.Килифарево. Над 800 000 лв. ще бъдат инвестирани в ликвидиране на двете депа.